Velkommen - Er der overhovedet behov for et nyt hifi-forum?

Go down

Velkommen - Er der overhovedet behov for et nyt hifi-forum?

Indlæg  Admin on Søn okt 14, 2012 8:35 pm

Velkommen til Hifi-DK.DK rabbit


Er der overhovedet behov for Hifi-DK.DK?

Lad mig først præsentere mig selv: Jeg hedder Jesper Sommer, og har været hifi-entusiast siden 1985, gennempløjet mængder af hifi-blade, produktkataloger, butikker, hjemmebyg samt en lind strøm af nye og brugte hifiprodukter - oftest i prisklassen under 5000 kr.

Jeg synes dog at hifi-klimaet nu (i 2012) er i en sørgelig tilstand: hifi-forums styres med større nidkærhed og håndfasthed end tidligere set, deciderede hifi-messer annonceres knapt nok, der er få hifi-relaterede magasiner på dansk - og hifiprodukterne fornemmes at blive polariserede ift. pris: enten uhyre billige, eller også temmeligt dyre.

Jeg mener stadigvæk der er muligheder i hifi-branchen - med køb af musik på eksempelvis itunes eller streaming-abonnementer, vil der naturligt nok efterspørges medier at afspille musikken på - medier med god lyd.Det jeg savner, er stedet hvor almindelige mennesker - ung som gammel, kvinde som mand - kan få tips til musik, grej, hjemmebyg og alt muligt andet - der bare øger glæden ved musik. Altså ting og tips, som er opnåelige, og muligt at realisere indenfor en kortere tidsramme.

Lad dette blive stedet - god fornøjelse Very HappyMed vellydende hilsen

Jesper Sommer / administrator
avatar
Admin
Admin

Antal indlæg : 17
Join date : 14/10/12
Geografisk sted : Storkøbenhavn

Vis brugerens profil http://hifi-dk.forumotion.eu

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum