Stuvende fulde hifibutikker !!!

Go down

Stuvende fulde hifibutikker !!!

Indlæg  Admin on Tirs okt 16, 2012 4:48 pm- Lad mig sige det med det samme: det er uhyre sjældent, jeg bevæger mig ind i hifibutikker!!!

Min oplevelse er, at enten kan man gå i fred (med risiko for overhovedet ikke at kunne hidkalde sig betjening) - eller også bliver jeg straks kontaktet af en sælger, som spørger, hvad jeg vil købe.

Og måske ville jeg ikke købe noget lige i dette besøg - omvendt har jeg ikke lyst til at spilde mandens (for det er oftest en mand) tid. Så jeg bakker oftest ud - og jeg er endda hifi-interesseret.

Hvad med dem, der ikke er hifi-interesserede, men blot vil høre god musik? De ender muligvis i Phona, El Gigante eller lignende steder, hvor de blot vipper produkter ned i indkøbsvognen.

Og det undrer mig lidt, at hifi-butikkerne ikke i højere grad tager kampen op. Hvorfor er det lige, at de skal åbne kl. 10 om formiddagen - og have lukket om aftenen, hvor almindelige mennesker har fri - og tid til at lytte?

HVIS jeg havde en hifibiks, så ville jeg starte med at hyre noget kompetent, kvindeligt personale. Derefter ville jeg afholde et væld af fyraftens-arrangementer (i aften spiller vi klassisk, rock, har gæste-musikere med egne plader, eller blot "aftenens-vært" med viden indenfor et musik-område. Derudover kunne man lave sammenligning af eksempelvis forstærkere, højttalere eller andet på særskilte tema-aftener. Og annoncere det i de lokale aviser - så det ikke bliver det sædvanlige slæng af gråhårede mænd, der dukker op - og i øvrigt ikke køber noget.

- Måske er mine forslag ikke de rette. Men nytænkning må der til, hvis der skal flere kunder ind i de eksisterende butikker...

Med ønsker om en vellydende aften Wink

Jesper / admin
avatar
Admin
Admin

Antal indlæg : 17
Join date : 14/10/12
Geografisk sted : Storkøbenhavn

Vis brugerens profil http://hifi-dk.forumotion.eu

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum